HOME
INHOUD
NIEUWS
CONTACT
DONATIE

TEKST ARCHIEF

BLOG: SNIPS'
AUTOLYSE


BLOG: IN DE
ZANDBAK

WEBSITES
VIDEO'S
MUZIEK

GRATIS
E-BOEKEN


PAGINA
VERVERSEN

Externe Sites
Autolyse.nl
Snips' Autolyse
In De Zandbak
Forum
Facebook
You Tube

welkom

Frits SpoelstraWelkom op Snips.nl — Frits Spoelstra's "Rabbit Hole". Hier vind je een groot deel van de teksten die ik tijdens dit leven heb geschreven, de meeste muziek die ik heb gecomponeerd of waarop ik heb meegespeeld, foto's, video's en nog veel meer.

Als je een vaste bezoeker bent en snel wilt weten wat er veranderd en gebeurd is, klik dan op de link hieronder voor het allerlaatste nieuws:Tekst Archief:

Een overzicht van al het moois op Snips.nl vind je op de inhoudspagina, waaronder het extensieve Tekst Archief waar je de teksten vindt die de kern van deze website en het resultaat van mijn zoektocht zijn.

De oudste teksten over 'conspiracy' stammen uit 1995 toen ik serieus begon aan mijn zoektocht naar 'wat is waar?' en de laatste teksten stammen uit het heden nadat ik antwoord heb gekregen op die vraag. Misschien niet het antwoord dat ik verwachtte, of op hoopte, maar het is het enige en allerlaatste antwoord dat — naar mijn bescheiden mening — te verkrijgen is.

Het is goed mogelijk dat de inzichten in de oudere teksten niet meer volledig actueel zijn, dus voor deze teksten, maar ook voor alle andere teksten, net als voor alles wat je van wie dan ook hoort of leest, geldt altijd: geloof niets en onderzoek het zelf.


Laatste Nieuws:

Op de Nieuws pagina vind je alle veranderingen en berichten over mijzelf, mijn werk en mijn ontwikkeling en alles wat nieuw is op deze site. Daar vind je ook een link naar een overzicht van al het oude nieuws (wat objectief bekeken geen nieuws meer is).

Andere Websites en Webpagina's:

Naast Snips.nl beheer ik ook nog andere websites en pagina's. De belangrijkste hiervan is de website die volledig in het teken staat van het ontwaken uit de Droomstaat: www.autolyse.nl. Hierop staan 'pointers' ten opzichte van Zelfonderzoek en Spirituele Autolyse.

autolyse.nl

Ik schrijf af en toe nieuwe teksten op mijn huidige weblog Autolyse. Deze teksten zijn ook te lezen op Snips.nl via deze link. De Autolyse weblog teksten gaan over ontwaken uit de Droomstaat.

autolyse weblog

Sinds kort ben ik een nieuwe weblog begonnen, wat ik liever een Blogboek noem: In De Zandbak. Deze teksten gaan over hoe te leven in deze wereld wanneer je weet dat er geen wereld is en dat jij daar dus ook niet in bent. Dit zijn puur persoonlijke observatie en beschrijvingen van mijn belevings-wereld.

autolyse weblog

Ook run ik een Forum waarop vragen gesteld kunnen worden of een gesprek kan worden aangegaan...

autolyse forum

... beheer ik twee Facebookpagina's: Autolyse Autolysis...

autolyse facebook

... en: In De Zandbak...

autolyse facebook

... en sinds kort is het Autolyse You Tube kanaal ook weer actief en worden er geleidelijk video's toegevoegd. Je kunt ze ook bekijken op deze website, via deze link.

autolyse you tube

Tot zo ver de inleiding. Nogmaals, welkom op Snips.nl en klik hier voor de Inhoud van deze website.

Frits Spoelstra,
1-2-2018.


Voor iedereen die wil ontwaken uit de droomstaat: