SNIPS' VAULT:
INDEX
CONSPIRACY
NONDUALITEIT
SNIPS' AUTOLYSE
WEBLOG
SNIPPETS
SNIPS' WERELD
AUTOLYSE
IN DE ZANDBAK
FRITS SNIPS
DONEREN?

Pagina Verversen
VOOR NIEUWS EN MEER INFORMATIE! GA NAAR: WWW.SNIPS.NL

 AUTOLYSE
Waarom Wakker Worden (3) — (08-01-2015)

De urgentie van het wakker worden openbaart zich momenteel middels de aanslag op Charlie Hebdo in Parijs. Vrijwel meteen is er via de Media sprake van een terroristische aanslag door moslim extremisten die in Syrië zouden hebben gevochten en iedereen gaat hier in  mee.

Nu wil ik hier niet ingaan op de Illuminati die een Nieuwe Wereldorde willen creëren, wat binnen deze droomfabricatie van een realiteit absoluut zo is en waar deze aanslag overduidelijk een onderdeel van is, want dit is daar de blog niet voor, maar wanneer je wakker bent, werkelijk wakker bent, dan doorzie je deze farce van "moslims versus het westen" meteen en word je niet meegesleurd in de bullshit verhalen van de Media.

Is dat geen absolute winst? Zou het niet geweldig zijn als je werkelijk autonoom voor jezelf kunt nadenken over dit soort vreselijke zaken zonder (in veel gevallen onbewust) gemanipuleerd te worden door de Media, de regering of je omgeving. Zou het niet geweldig zijn als je geheel voor jezelf kunt beslissen wat waar is en wat niet en elke leugen binnen een seconde zou kunnen doorzien.

Dát krijg je allemaal gratis en voor niets wanneer je wakker wordt. Is dat dan niet een goede reden om wakker te worden?

[wordt misschien nog vervolgt]