SNIPS' VAULT:
INDEX
CONSPIRACY
NONDUALITEIT
SNIPS' AUTOLYSE
WEBLOG
SNIPPETS
SNIPS' WERELD
AUTOLYSE
IN DE ZANDBAK
FRITS SNIPS
DONEREN?

Pagina Verversen
VOOR NIEUWS EN MEER INFORMATIE! GA NAAR: WWW.SNIPS.NL

 AUTOLYSE
De Gedachte Ziek Te Zijn (2) — (30-09-2015)

Ik heb een vergissing gemaakt door te denken dat als de Denkgeest inziet dat het lichaam niet ziek kan zijn, het lichaam dan opeens niet meer ziek zou zijn. Het is een denkfout die ik wel vaker maak en om de zoveel tijd loop ik daar weer tegenaan… met andere woorden: krijg ik de kans om opnieuw de keuze te maken en vergeving toe te passen.

… And I failed miserably (geintje)

Als het lichaam opeens beter zou worden omdat "ik" hier inzie dat in waarheid er geen ziekte kan zijn, dan zou dat "magie" zijn — magie a la The Secret — en dat kan wel, het is alleen niet waar en uiteindelijk zal de uitnodiging om het een keertje "goed" te doen opnieuw langskomen.

De winst, als ik het zo mag noemen, die ik uit de laatste exercitie heb gehaald is dat ik weet dat de griep die in dit lichaam heerst niets met "mij" te maken heeft en dat ik me dus minder "klote" voel omdat ik het "klote gevoel" niet als persoonlijk ervaar en het — de griep en/of dit lichaam — dus niet anders hoeft te zijn. Ik bevecht het niet en ik wijs het niet af.

Maar dat lichaam heeft nog steeds griep waardoor "mijn voertuig" tijdelijk in de garage blijft staan. Nu snap ik het weer. Het wachten is op de volgende uitnodiging om te zien of ik niet weer in zo'n magische valkuil donder.