SNIPS' VAULT:
INDEX
CONSPIRACY
NONDUALITEIT
SNIPS' AUTOLYSE
WEBLOG
SNIPPETS
SNIPS' WERELD
AUTOLYSE
IN DE ZANDBAK
FRITS SNIPS
DONEREN?

Pagina Verversen
VOOR NIEUWS EN MEER INFORMATIE! GA NAAR: WWW.SNIPS.NL

 IN DE ZANDBAK
Bullebakken in De Zandbak — (130418)

De oorlog in Syrië staat op het punt te escaleren en die escalatie kan uiteindelijk leiden tot een nieuwe wereldoorlog. Zoals bij alles in de zandbak, wordt ook dit conflict heel erg ingewikkeld gemaakt waardoor we de bomen niet meer kunnen zien door het bos dat is gefabriceerd, maar wanneer je er los van alle propaganda naar kijkt, zie je dat het simpelweg een conflict is tussen drie bullebakken in de zandbak.

Wat is er nou eigenlijk echt aan de hand? Eén van de drie bullebakken, Assad (Syrië), heeft een land en een andere bullebak, Trump (USA) — die de taken heeft overgenomen van de vorige bullebak van de USA, Obama — wil dat Assad dit land opgeeft en overdraagt aan nieuwe bullebakken die bevriend zijn met Trump.

Trump (en daarvoor Obama) steunt samen met vrienden in de zandbak verschillende groepen opstandelingen om Assad uit de zandbak te verdrijven. Trump en kornuiten doen dit middels het doneren van geld en wapens. Dat heeft er voor gezorgd dat een derde bullebak, Poetin (Rusland), vervolgens Assad is gaan steunen tegen Trump en zijn kornuiten, gewoon omdat Poetin en Assad al heel lang vriendjes zijn.

Zoals de zaken er nu in april 2018 voorstaan, lijkt het er op dat Assad de slag om Syrië gaat winnen en de enige manier voor Trump om Assad alsnog uit de zandbak te verdrijven is middels het gebruik van Kruisraketten, met andere woorden, een directe aanval op Syrië van de westerse mogendheden die tot nu toe alleen de opstandelingen in Syrië op de achtergrond hebben bijgestaan — maar om dat te kunnen en mogen doen, heeft Trump een “goede reden” nodig.

Opeens vindt er schijnbaar een gifgasaanval op Douma plaats. Douma is de laatste stad die nog in handen is van de opstandelingen en de laatste stad die Assad nog moet heroveren om zijn land terug te krijgen; en ik stel dat er ‘schijnbaar een gifgasaanval heeft plaatsgevonden’ omdat we niet zeker weten of er gifgas is gebruikt, en als er gifgas is gebruikt weten we niet wat voor gifgas er is gebruikt, en we weten ook niet zeker wie die aanval heeft uitgevoerd.

Trump stelt, in feite zonder enig bewijs, dat Assad het heeft gedaan en de kornuiten van Trump, de westerse mogendheden, opnieuw in feite zonder enig bewijs, nemen aan dat dit ook echt zo is. Assad daarentegen, gesteund door Poetin, ontkent dat hij gifgas heeft gebruikt, en gezien het feit dat Assad de oorlog aan het winnen is — en in feite al heeft gewonnen — zou het volslagen stupide van hem zijn om gifgas te gebruiken op zijn eigen bevolking. Het gebruik van gifgas zou hetzelfde zijn als een uitnodiging sturen naar Trump en hem te vragen om alsjeblieft kruisraketten op Syrië af te vuren.

Nu wil Trump dat een organisatie die hij uitkiest de zaak onderzoekt, maar Assad en Poetin zijn bang — wellicht niet ten onrechte — dat Trump het onderzoek zal sturen naar de uitkomst die hij wil, te weten, Assad heeft het gedaan en Trump heeft daarom elk recht om Kruisraketten af te vuren. Dus Assad en Poetin willen een onafhankelijk onderzoek, maar dat wil Trump niet, en dat lijkt zo te zijn omdat Trump dat minder makkelijk kan sturen richting de uitkomst die hij wil, want anders is het moeilijk te begrijpen waarom Trump niet een onafhankelijk onderzoek zou willen.

De vraag bij elk conflict over een gebeurtenis is simpelweg: wie heeft er baat bij? Dus, wie heeft er baat bij een gifgasaanval op Douma? Assad niet, want daardoor krijgt hij een westerse mogendheid op zijn dak die hij niet aan kan. Poetin ook niet, want dat houdt in hij de kant moet kiezen tegen die westerse mogendheid en dat loopt ongetwijfeld uit op een internationaal conflict of een wereldoorlog waar Poetin niets aan heeft. Dus de enige die dankzij die gifgasaanval kan krijgen wat hij wil, is Trump (USA), die daardoor Assad mag aanvallen en vernietigen.

De situatie in de zandbak op dit moment (april 2018), is dat Bullebak Trump de beschuldiging uit dat bullebak Assad een gifgas aanval heeft gepleegd, maar bullebak Assad ontkent dit. Bullebak Trump gelooft bullebak Assad niet en dreigt bullebak Assad met Kruisraketten. Bullebak Poetin is het daar niet mee eens en steunt bullebak Assad door te dreigen dat hij de raketten van bullebak Trump uit de lucht zal schieten en ook de lanceerinstallaties zal bombarderen.

Dit is niet anders dan een conflict tussen drie kleuters in de zandbak over wie met de rode brandweerauto mag spelen, het enige verschil is dat dit “Syrië conflict” honderden, duizenden en wellicht honderdduizenden levens kan gaan kosten van mensen zoals jij en ik die er geen fuck mee te maken hebben.