START WELKOM INHOUD NIEUWS WEBSITES CONTACT DONEREN

TEKSTEN:
ARCHIEF INDEX

BLOGS:
SNIPS' AUTOLYSE
IN DE ZANDBAK
FRITS SNIPS

CURSUS:
AUTOLYSE
MEDIA: STREETLIFE PICS
STREETLIFE VIDS
E-BOEKEN
AUTOLYSE VIDS
MUZIEK

NIEUWS ARCHIEF
FACEBOOK

VERVERSEN
 WELKOM
Frits SpoelstraWelkom op Snips.nl — Frits Spoelstra's "Rabbit Hole". Hier vind je een groot deel van de teksten die ik tot nu toe heb geschreven, de meeste muziek die ik heb gecomponeerd of waarop ik heb meegespeeld, video's en nog veel meer.

Als je een vaste bezoeker bent en snel wilt weten wat er veranderd en gebeurd is, klik dan op de link hieronder voor het allerlaatste nieuws...

NIEUWS / 12-01-2019: "Blog: Pauw in Kalkoenland"

  TEKST ARCHIEF
Een overzicht van al het moois op Snips.nl vind je op de inhoudspagina, waaronder het extensieve Tekst Archief waar je de teksten vindt die de kern van deze website en het resultaat van mijn zoektocht zijn.

De oudste teksten over 'conspiracy' stammen uit 1995 toen ik serieus begon aan mijn zoektocht naar 'wat is waar?' en de laatste teksten stammen uit het heden nadat ik antwoord heb gekregen op die vraag. Misschien niet het antwoord dat ik verwachtte, of op hoopte, maar het is het enige en allerlaatste antwoord dat — naar mijn bescheiden mening — te verkrijgen is.

Het is goed mogelijk dat de inzichten in de oudere teksten niet meer volledig actueel zijn, dus voor deze teksten, maar ook voor alle andere teksten, net als voor alles wat je van wie dan ook hoort of leest, geldt altijd: geloof niets en onderzoek het zelf.

Ga naar MOB.SNIPS.NL voor het Tekst Archief voor mobiel en tabelt.

  LAATSTE NIEUWS
Op de Nieuws pagina vind je alle veranderingen en berichten over mijzelf, mijn werk en mijn ontwikkeling en alles wat nieuw is op deze site. Daar vind je ook een link naar een overzicht van al het oude nieuws (wat objectief bekeken geen nieuws meer is).

  E-BOEKEN
Op de E-Boeken pagina kun je, zoals je al vermoed, E-boeken downloaden. Eén E-boek is geheel gratis, maar voor de rest verzoek ik vriendelijk een kleine vergoeding waarmee ik mijn huidige bestaan en werkzaamheden hopelijk iets langer kan volhouden.

  WEBSITES EN WEBPAGINA'S
Naast Snips.nl beheer ik ook nog andere websites en pagina's. De belangrijkste hiervan is de website die volledig in het teken staat van het ontwaken uit de Droomstaat: www.autolyse.nl. Hierop staan 'pointers' ten opzichte van Zelfonderzoek en Spirituele Autolyse.

autolyse.nl

Voor meer algemene informatie over Autolyse en hoe ik je daarbij wellicht zou kunnen ondersteunen, kun je kijken op www.autolyse.nl/droomstaat

droomstaat-autolyse


Je kunt teksten van mij lezen op mijn weblog Autolyse. Deze teksten zijn ook te lezen op Snips.nl via deze link. De Autolyse weblog teksten gaan over ontwaken uit de Droomstaat.

autolyse weblog

Verder heb ik een weblog, wat ik liever een Blogboek noem, met de titel: In De Zandbak. Deze teksten gaan over hoe te leven in deze wereld wanneer je weet dat er geen wereld is en dat jij daar dus ook niet in bent. Dit zijn puur persoonlijke observatie en beschrijvingen van mijn belevingswereld. Ook te lezen op Snips.nl via deze link...

autolyse weblog

Ook beheer ik een Facebookpagina: Snips in de Zandbak...

autolyse facebook

... en op 9 oktober 2019 ben ik een nieuwe weblog begonnen: Frits Snips. Hierop wil ik het dagelijkse leven, persoonlijk en mondiaal, gaan beschrijven vanuit het "volwassen perspectief".

frits snips blog

Tot zo ver de inleiding. Nogmaals, welkom op Snips.nl en klik hier voor de Inhoud van deze website.

Frits Spoelstra,
21-09-2018.
StartPagina van Snips: Een lijst van alle websites van Frits Spoelstra

Voor iedereen die wil ontwaken uit de droomstaat