HOME    INHOUD    NIEUWS    ARCHIEF  |  CONTACT  |  AUTOLYSE    WEBLOG    YOU TUBE

inhoud
Nieuws
Hieronder staan de pagina's die je kunt bekijken op deze website. Je kunt nu nog beslissen of je de blauwe pil of de rode pil zult nemen.

nieuws Nieuws

Het laatste nieuws het eerst en het eerste nieuws het laatst.
autolyse weblog Autolyse (weblog)

Hier vind je de meest recente teksten die ik voor de weblog "Autolyse" heb geschreven. Je kunt deze teksten ook vinden op de weblog zelf, via deze link: snipsautolyse.wordpress.com
autolyse video's Autolyse Video's

Een serie video's over 'wat is' en 'wat niet is,' met andere woorden, over de illusie van de werkelijkheid en over de Droomstaat waarin we ons allemaal begeven. Je kunt de video's ook op You Tube vinden.
Tekst Archief

Samenzwering: Conspiracy, Re-volt, Con-Docs.
Muziek/Maatschappelijk: Work (in progress).
Spiritueel: Nondualiteit, 2010, Mijn Autolyse, Notes.
Blogs: Web-Log, Snippets, Spoelstra's Wereld, Autolyse.
Forum

Een echt forum! Op dit Forum kun je je verhaal over je (spirituele) zoektocht kwijt of kun je mij een vraag stellen. Ook is er de mogelijkheid om met andere "(be)zoekers" in gesprek te gaan.
muziek Muziek

Muziek (MP3) van Snips (soloproject), Alice in Nederland (coverband) en Tom, Dick & Dave (eigen nummers).
Foto's

Foto's van de verschillende bands waarin ik heb gespeeld, zoals: Spectrum, Exit Stage Left, All In One, UnderCover, Alice In Nederland en Tom, Dick & Dave.
Websites

Links naar de verschillende websites die ik in mijn beheer heb.
Oud Nieuws

Hier vind je het nieuws archief met het oude nieuws, of ex-nieuws, vanaf November 2013, de maand van de doorstart van Snips.nl.
contact Contact

Een mailform waarmee je contact met me kunt opnemen wanneer je vragen hebt, iets met me wilt delen of opmerkingen hebt over de site.
Doneren

Als je vindt dat de informatie op deze website toegankelijk moet blijven of als je mij wilt ondersteunen in mijn 'werk,' dan kun je hier een bedrag naar eigen inzicht schenken.


Voor iedereen die wil ontwaken uit de droomstaat: