START WELKOM INHOUD NIEUWS WEBSITES CONTACT DONEREN

TEKSTEN:
ARCHIEF INDEX

BLOGS:
SNIPS' AUTOLYSE
IN DE ZANDBAK
FRITS SNIPS

CURSUS:
AUTOLYSE
MEDIA: STREETLIFE PICS
STREETLIFE VIDS
E-BOEKEN
AUTOLYSE VIDS
MUZIEK

NIEUWS ARCHIEF
FACEBOOK

VERVERSEN
 MUZIEK: BEST OF KISS
Frits SpoelstraMisschien een beetje vreemd onderdeel van de website, maar de band KISS heeft een grote impact gehad op mij als gitarist, muzikant, componist en mens in het algemeen. Zonder hier al teveel psychologisch op in te gaan, wil ik met deze webpagina mijn liefde voor KISS tonen door mijn persoonlijk "The Best Of" te presenteren.

Hierbij heb ik niet de voor de handliggende nummers gekozen, maar heb ik van elke studio CD één nummer gekozen dat niet zoveel gedraaid of gespeeld wordt. Dit is niet overal gelukt omdat het meest gedraaide nummer van een CD soms ook echt het beste nummer van de CD is.

Ik ben niet eigenaar van de rechten van de composities en verdien er geen cent aan, maar wil ze graag op deze website zetten bij wijze van promotie van- en uit respect voor:

"The Hottest Band In The World: KISS!"


1: Kissin' Time / All The Way / She2: Sweet Pain / I Want You / Almost Human3: Larger Than Life / Hard Times / Naked City4: Dark Light / Saint And Sinner / Not For The Innocent5: Murder In High Heels / Radar For Love / No, No, No6: Rise To It / Paralyzed / Rain7: Psycho Circus / I'm An Animal / The Devil Is MeKijk ook eens op de website van KISS!

Luister ook naar muziek van:
Snips & Alice in Nederland & Tom, Dick en Dave & Favoriete Artiesten