START WELKOM INHOUD NIEUWS WEBSITES CONTACT DONEREN

TEKSTEN:
ARCHIEF INDEX

BLOGS:
SNIPS' AUTOLYSE
IN DE ZANDBAK
FRITS SNIPS

CURSUS:
AUTOLYSE
MEDIA: STREETLIFE PICS
STREETLIFE VIDS
E-BOEKEN
AUTOLYSE VIDS
MUZIEK

NIEUWS ARCHIEF
FACEBOOK

VERVERSEN
 NIEUWS ARCHIEF
Nieuws November 2019        [Terug naar "Oud Nieuws Index"]weblog 23-11-2019: Nieuwe Artikel

Frits Snips: De IK en egocentrisch gedrag

"Het lijkt mij dat elk probleem in de kern alleen maar voortkomt uit het idee een IK te zijn die van alles wil, van alles denkt te moeten, van alles denkt nodig te hebben en op van alles en nog wat recht denkt te hebben. Het idee een IK te zijn betekent dat er een andere IK tegenover staat en dat levert automatisch egocentrisch gedrag op en dat kan alleen maar ten koste gaan van de omgeving van die IK, de directe leefruimte en alles wat daarin schijnbaar leeft."
22-11-2019: Mobiel en tablet versie van "Conspiracy"

De kop is er af! De mobiel en tablet versie van de "Conspiracy" teksten in het Tekst Archief is klaar en te gebruiken. Ga hiervoor naar:


De rest van de teksten volgen nog, dus houd deze pagina in de gaten.17-11-2019: Binnenkort (hopelijk): Het Tekst-Archief voor Mobiel en Tablet

Ik heb eindelijk aanstalte gemaakt om de teksten op deze website ook leesbaar te maken voor de mobiele telefoon en tablet. Dit verreist enige aanpassingen van de teksten en die moet ik handmatig doen. Zodra de teksten of een deel van de teksten te gebruiken zijn voor mobiel en tablet, dan laat ik dat hier zo snel mogelijk weten.

Het hangt een beetje af van hoe veel werk het is en hoe leuk ik het vindt om te doen, maar wellicht komt er uiteindelijk een mobiele en tablet versie van de hele Snips website. de tijd zal het ons leren.weblog 16-11-2019: Nieuwe Artikel

Frits Snips: Na de dood

"Toen mijn moeder in 2015 stierf, bleek dat zij een brief had geschreven met daarin haar laatste woorden aan de familie en haar wensen voor haar crematie. Ik zal het briefje hier niet integraal gaan plaatsen, omdat dit vanzelfsprekend persoonlijk is, maar het einde wil ik jullie niet onthouden; bij wijze van voorbeeld."
weblog 09-11-2019: Nieuwe Artikel

Frits Snips: Zien en kijken

"Het verschil tussen zien en kijken is in feite het verschil tussen waar en niet waar. Als we iets zien met onze ogen dan wordt de informatie verzonden naar ons brein waar het wordt vergeleken met eerdere waarnemingen die daar liggen opgeslagen. Het brein beslist wat dit ‘iets’ is gebaseerd op informatie uit het verleden en we geloven dat we daadwerkelijk zien wat het is. Dit is niet zien maar kijken naar persoonlijk gekleurde perceptie."
02-11-2019: I.M. Theo van Gogh.


I.M.Theo van Gogh