HOME   INHOUD   NIEUWS   CONTACT    |    AUTOLYSE   WEBLOG   FORUM   FACEBOOK   YOU TUBE

doneren
Forum
Ik heb, simpel gezegd, één functie, en dat is informatie en ondersteuning bieden op weg naar 'dat wat waar is'. Ik doe dat gratis en voor niets, al meer dan tien jaar, maar ik moet ook leven, dus als je mijn 'werk' onderschrijft en het ook wilt ondersteunen, dan kun je middels drie manieren Snips.nl steunen.
  1. Je kunt doneren via PayPall
  2. Je kunt contact met mij opnemen via e-mail en vragen naar het bank-rekeningnummer van Snips.nl
  3. Je kunt via een link op deze pagina je bestellingen doen bij Bol.com en met elke aankoop steun je automatisch Snips.nl
Voel je niet verplicht, dat is het laatste wat ik wil, maar mocht het zo zijn dat je (A) genoeg geld hebt en (B) dat wat ik doe de moeite waard vindt en (C) vindt dat dit voortgezet moet worden, dan is er (D) de mogelijkheid om een donatie te doen.

Nogmaals: voel je niet verplicht, ik heb liever dat je iets aan mijn 'werk' hebt dan dat je geld stort. Volg je hart, alles is goed.PAYPALL:

Als je wilt doneren via PayPall, klik dan op de onderstaande button.E-MAIL:

Als je niet met PayPal wilt of kunt werken, dan kun je me ook een e-mail sturen en dan zal ik je mijn bank-rekeningnummer doorgeven waarop je een liefdevolle donatie kunt storten.
BOL.COM:

Als je van plan bent om iets bij Bol.com te bestellen, dan kun je dat via de onderstaande link doen. Hiermee steun je automatisch Snips.nl terwijl het jou geen extra geld kost.