SNIPS' VAULT:
INDEX
CONSPIRACY
NONDUALITEIT
SNIPS' AUTOLYSE
WEBLOG
SNIPPETS
SNIPS' WERELD
AUTOLYSE
IN DE ZANDBAK
FRITS SNIPS
DONEREN?
 DONEREN?
Frits heeft, simpel gezegd, één functie, en dat is informatie en ondersteuning bieden op weg naar 'dat wat waar is'. Hij doe dat gratis en voor niets, al vele jaren lang. Maar Hij moet ook leven, dus als je zijn 'werk' onderschrijft en het ook wilt ondersteunen, dan kun je middels drie manieren Snips.nl steunen.
  1. Je kunt doneren via PayPall
  2. Je kunt de donatie storten op het bank-rekeningnummer van Snips.nl
  3. Je kunt via een link op deze pagina je bestellingen doen bij Bol.com en met elke aankoop steun je automatisch Snips.nl
Voel je niet verplicht, dat is het laatste wat Frits wil, maar mocht het zo zijn dat je (A) genoeg geld hebt en (B) dat wat Frits doet de moeite waard vindt en (C) vindt dat dit voortgezet moet worden, dan is er (D) de mogelijkheid om een donatie te doen.

ALS JE EEN PAYPALL ACCOUNT HEBT, KLIK DAN HIER
OM OP EEN SIMPELE MANIER GELD TE DONEREN

Nogmaals: voel je niet verplicht, Frits heeft liever dat je iets aan zijn 'werk' hebt dan dat je geld stort. Volg je hart, alles is goed.PAYPALL:

Als je wilt doneren via PayPall, klik dan op de onderstaande button.STORTEN:

Als je niet met PayPal wilt of kunt werken, dan kun je jouw donatie storten op mijn bank-rekeningnummer.
Rek.Nr: NL43 INGB 0004 9752 49
T.a.v.: F. Spoelstra, Amsterdam
O.v.v.: "Donatie Snips"


BOL.COM:

Als je van plan bent om iets bij Bol.com te bestellen, dan kun je dat via de onderstaande link doen. Hiermee steun je automatisch Snips.nl terwijl het jou geen extra geld kost.