Nieuws 2014:
31-12-2014
Nieuwe Bonus!
Het Onpersoonlijke Leven
'Het Onpersoonlijke Leven' is één van de mooiste boekjes die ik ken. Omdat dit prachtige boekje niet meer in de Nederlandse vertaling te bestellen is, geef ik je hier de kans om de gratis PDF-versie te downloaden (3 bestanden).

25-12-2014
Nieuwe Blog op "Autolyse"
Waarom Wakker Worden? (2)
"De reden waarom iemand wakker zou willen worden, is niet heel erg ingewikkeld. Ik vermoed —hoewel ik dat niet zeker weet— dat iedereen die een glimp ervaart van de illusionaire aard van de wereld, het leven, en ziet dat wat vanzelfsprekend werd aangenomen helemaal niet ‘klopt’, vanzelf wil ontwaken om te zien hoe het er dan in het echt uitziet."

24-12-2014
Nieuwe Blog op "Autolyse"
Waarom Wakker Worden? (1)
"Die vraag schiet al een paar dagen door mijn hoofd. Waarom ontwaken uit de droomstaat? Ik heb niet zomaar voor de lol de website Autolyse.nl ontwikkeld, dus er moet een reden zijn waarom ik het belangrijk vind dat zoveel mogelijk mensen ‘wakker worden’."

18-12-2014
Nieuw Aanbevolen Boek
Zomaar Verlicht.
"Zomaar verlicht is een verzameling bijzondere dialogen tussen de bekende Franse schrijver en journalist Gilles Farcet en Stephen Jourdain. Deze geestprikkelende en boeiende dialogen geven de lezer op een bijna zen-achtige manier een kijkje in de denkwijze en geest van deze bijzondere persoon."

17-12-2014
Nieuwe Blog op "Autolyse"
Lijden.
"Elk lijden is fundamenteel een gedachte, het is niet een tastbaar iets dat objectief bekeken kan worden of weggesneden kan worden. Zodra de gedachte “ik lijd” of “dat gebeurt mij weer” niet gedacht wordt, kan er geen lijden zijn."

11-12-2014
Nieuwe Blog op "Autolyse"
Geen discussies meer.
"Na jaren van discussies voeren op fora en Facebook op internet, heb ik nu maar besloten om daar mee te stoppen. Ik ga niet meer in discussie met spirituele mensen die overduidelijk nog steeds in een diepe slaap verkeren… ik ben niet geïnteresseerd in wat zij geloven, omdat elk geloof onwaar is."

06-12-2014
Nieuwe Blog op "Autolyse"
Een oefening.
"Ik heb een oefening gedaan waarbij ik steeds meer afstand neem van wat ik en anderen denken dat ik ben — “Frits, man, dit lichaam, etc.” — waardoor ik te zien krijg wat ik werkelijk ben of wellicht werkelijk ben."

10-11-2014
"Autolyse.nl" is gelanceerd
Het kindeke is geboren.
Als je tijdens het lezen en het gebruik van de website iets ziet dat niet werkt, niet klopt of hapert, of als je me gewoon succes wilt wensen met deze nieuwe website, dan kun je me dat laten weten via deze link:











afspraak






© Frits Spoelstra / Snips.nl