SNIPS' VAULT:
INDEX
CONSPIRACY
NONDUALITEIT
SNIPS' AUTOLYSE
WEBLOG
SNIPPETS
SNIPS' WERELD
AUTOLYSE
IN DE ZANDBAK
FRITS SNIPS
DONEREN?

Pagina Verversen
VOOR NIEUWS EN MEER INFORMATIE! GA NAAR: WWW.SNIPS.NL

 AUTOLYSE
Geen Discussie Meer — (11-12-2014)

Na jaren van discussies voeren op fora en Facebook op internet, heb ik nu maar besloten om daar mee te stoppen. Ik ga niet meer in discussie met spirituele mensen die overduidelijk nog steeds in een diepe slaap verkeren… ik ben niet geïnteresseerd in wat zij geloven, omdat elk geloof onwaar is.

Is dat arrogant? Ach, er is niemand die dat ene reet kan schelen.

Natuurlijk kan iedereen me nog steeds vragen stellen, zolang het duidelijk is dat het antwoord niet het begin is van een discussie waarin de vraagsteller mij gaat bewijzen waarom ik er naast zit en hij/zij niet. De vraagsteller krijgt een antwoord, en daar moet de vraagsteller het mee doen.

Het kan me namelijk werkelijk niet schelen of mijn antwoord wel of niet in het geloofssysteem van de vraagsteller past. Ik ben niet geïnteresseerd in het geloofssysteem van de vraagsteller, ik ben alleen geïnteresseerd in het vernietigen van dat geloofssysteem… omdat elk geloofssysteem bullshit is.

Waarheid is simpel. Waarheid is constant hetzelfde, onveranderlijk en tijdloos voor eeuwig en iedereen. Daar valt niet over te discussiëren. Dus iedereen die met new age of andere theorieën komt over 'liefde', dat we allemaal één zijn en dat we allemaal wakker moeten worden om de wereld een mooiere plek te maken, of zelfs met de advaita theorieën over dat je niets kunt doen en dat alles goed is, zit er naast.

Waarom? Heel simpel omdat het niet waar is.

Natuurlijk wil ik wel in gesprek gaan met mensen over spirituele zaken die oprecht willen weten, zolang het niet is om mij te overtuigen van hun gelijk. Dus als de afspraak dat mijn antwoorden geen startpunt voor discussies zijn, niet duidelijk of niet acceptabel is, dan ben ik niets voor jou. Maar als je echt wakker wilt worden… Wie weet? Misschien kan ik je helpen over obstakels te klimmen of ze te bombarderen tot gruis.

Natuurlijk wil ik ook wel met mensen praten die wakker zijn, alleen zullen we niet zoveel te zeggen hebben.
PS: dit gaat niet over "aardse zaken", zoals dat heet, puur en alleen over "spirituele zaken" en "ontwaken". Aardse zaken blijven leuk om over te discussiëren, dus dat doe ik graag.