SNIPS' VAULT:
INDEX
CONSPIRACY
NONDUALITEIT
SNIPS' AUTOLYSE
WEBLOG
SNIPPETS
SNIPS' WERELD
AUTOLYSE
IN DE ZANDBAK
FRITS SNIPS
DONEREN?

Pagina Verversen
VOOR NIEUWS EN MEER INFORMATIE! GA NAAR: WWW.SNIPS.NL

 AUTOLYSE
De Grap — (16-07-2017)

De grap van dit leven op aarde is dat niets waar is en daardoor in principe alles mogelijk is. Net zoals in tekenfilms en Hollywood films alles mogelijk is wat verzonnen kan worden (dankzij de techniek en de onwaarheid van dat wat verzonnen is), zo is ook in het schijnbare dagelijkse leven alles mogelijk wat verzonnen kan worden. En als je gelooft dat het waar is, dan is het opeens schijnbaar waar en gebeurt het schijnbaar allemaal echt.

Of dit nu iets positiefs is als “alles is liefde” en “de mensheid is inherent goed”, of iets schijnbaar negatiefs als “de Illuminati controleert alles en wil een wereldregering en een Nieuwe Wereldorde” of “de wereldpolitiek wordt gecontroleerd en gereguleerd door shapeshifting reptilians“, maakt niets uit. Als je het gelooft, dan is het schijnbaar waar omdat alles wat je kunt bedenken mogelijk is.

UFO’s? Natuurlijk! Waarom niet? Big Foot? Monster van Loch Ness? Vliegende draken? Vampieren? Zombies? Natuurlijk! Waarom niet? Alles is mogelijk omdat niets waar is en als je het kunt verzinnen en er daadwerkelijk absoluut in gaat geloven, dan is het waar voor jou en volgens jou schijnbaar waar voor iedereen.

Het is Maya’s Droomland en de enige functie van dit Droomland, is de schijnbare entiteiten die er schijnbaar in leven te laten geloven dat het allemaal echt waar is. Ze moeten geloven dat wat ze geloven zo ontzettend echt waar is dat ze het zullen verdedigen tegenover iemand anders die gelooft dat wat hij gelooft zo ontzettend echt waar is dat hij het zal verdedigen tegenover iemand anders die gelooft dat iets anders echt waar is.

En dat terwijl niets waar is… dat is de grap die eigenlijk helemaal niet grappig is. Het enige voordeel van deze grap is dat de grap zelf ook niet waar is, maar dat gelooft bijna niemand.