SNIPS' VAULT:
INDEX
CONSPIRACY
NONDUALITEIT
SNIPS' AUTOLYSE
WEBLOG
SNIPPETS
SNIPS' WERELD
AUTOLYSE
IN DE ZANDBAK
FRITS SNIPS
DONEREN?

Pagina Verversen
VOOR NIEUWS EN MEER INFORMATIE! GA NAAR: WWW.SNIPS.NL

 IN DE ZANDBAK
Loslaten en Laten Gaan — 040318

Vandaag speelde nog steeds die e-mail van die vriendin (Zie: “Conflict of Iets Anders”) door mijn hoofd, maar ik doe mijn best om dat gewoon te laten zijn wat het is zodat er uiteindelijk uitkomt wat zo moet zijn. Dat klinkt heel spiri-wiri, maar meestal is het beter om de zaken te laten gaan zoals ze gaan, aangezien ik er toch niet zoveel aan kan veranderen. De kaarten zijn geschud en nu moet het spel gewoon uitgespeeld worden.

Hier laat ik het even bij. Ik ben erg moe (ik geef toe dat de mail van die vriendin misschien toch iets meer energie uit me trekt dan ik zou willen toegeven), dus ik drink nog een wijntje en ga dan maar op tijd naar bed.

Als verwijzing naar de zandbak kan ik zeggen dat de gebeurtenissen in de zandbak soms zo dichtbij komen en echt lijken, dat er hier even vergeten wordt dat het spelen is wat we hier doen. Dit duurt meestal niet zo lang, dus ik heb er alle vertrouwen in dat alles uiteindelijk weer in rustiger vaarwater zal komen. Hoe dat vaarwater er dan uitziet, dat weet ik niet, maar hoe dan ook is het dat vaarwater waarmee ik het dan moet doen.