SNIPS' VAULT:
INDEX
CONSPIRACY
NONDUALITEIT
SNIPS' AUTOLYSE
WEBLOG
SNIPPETS
SNIPS' WERELD
AUTOLYSE
IN DE ZANDBAK
FRITS SNIPS
DONEREN?

Pagina Verversen
VOOR NIEUWS EN MEER INFORMATIE! GA NAAR: WWW.SNIPS.NL

 IN DE ZANDBAK
Onbestendig Gevoel — 230318

Vandaag zit ik met een beetje onbestendig gevoel. Ik was van plan om uit te slapen, maar werd gewoon vroeg wakker, om er vervolgens achter te komen dat ik niets te doen heb en ook nergens zin in heb. Ja, ik zou kunnen gaan stofzuigen of de was eindelijk een keer draaien, maar zoals gezegd: geen zin in.

Een algeheel “blêh!” gevoel wat verder geen probleem zou moeten zijn, ware het niet dat ik later op de dag toch echt onder de mensen moet of ga komen, aangezien ik heb afgesproken dat ik vanavond bij het optreden van mijn zus A.S. zou zijn. Ze treedt op met het Zaans Klarinet Kollectief waarin zij, vanzelfsprekend, klarinet speelt. We zien wel hoe ik me ga voelen wanneer ik in beweging kom, vooralsnog kan ik me tot een uur of vier afzijdig houden.

Ook al ben ik niet dit lichaam, dan nog voelt dit lichaam zich up of down en heeft het lichaam wel of geen zin in iets… dat verandert niet. Het heeft verder geen werkelijk effect op mij, op dat wat ik ben (en wat alles is), maar wel op het lichaam, op het gedroomde in de droom; op het actiefiguurtje in de zandbak. Het is onderdeel van het spelen en net doen alsof dat niet zo is en net doen alsof het niet zo ervaren wordt, omdat ik me “gerealiseerd heb wat ik ben door te zien wat ik niet ben”, is new age bullshit.