AfspraakAfspraak
Wanneer je bezig bent met Autolyse, om er achter te komen wat waar is door te onderzoeken wat niet waar is, bestaat er de kans dat je vastloopt.

In zo'n geval kan een gesprek met iemand die bekend is met de materie behulpzaam zijn.

Je kunt met mij afspreken voor een gesprek over waar je nu bent en waar je naartoe wilt, waar je tegenaan loopt en vrijwel elk onderwerp over ontwaken uit de Droomstaat waarover je duidelijkheid wilt verkrijgen.

De kaders voor dit gesprek zijn overzichtelijk. De eerste twee punten zijn de mogelijkheden (persoonlijk of via Skype) en de derde zijn de kosten die er aan verbonden zijn:
  1. Het gesprek vindt plaats in Amsterdam
    (dit kan zijn bij mij thuis, bij jou thuis (als je in Amsterdam woont) of op een neutrale lokatie in Amsterdam)

  2. Het gesprek vindt plaats via Skype
    (klik hiervoor op DEZE LINK. De link leidt je naar een andere website, te weten Snips.nl, maar je kunt ook in het formulier hieronder aangeven dat je een Skype gesprek wilt, en dan stuur ik je de info naar je e-mail adres)

  3. De overeenkomst kost € 50,00 per gesprek
    (dit is ongeacht hoe lang of hoe kort het gesprek duurt; als € 50,00 teveel is, kunnen we de prijs naar beneden bijstellen; als je meer wilt doneren is dat altijd welkom)
Als je hier iets voor voelt, als je denkt dat dit iets voor jou is of als je denkt dat ik iets voor je kan betekenen, vul dan het onderstaande formulier in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.


Naam


E-mail


Onderwerp of Reden van Gesprek


  


afspraak


Frits Spoelstra / Snips.nl