SNIPS' VAULT:
INDEX
CONSPIRACY
NONDUALITEIT
SNIPS' AUTOLYSE
WEBLOG
SNIPPETS
SNIPS' WERELD
AUTOLYSE
IN DE ZANDBAK
FRITS SNIPS
DONEREN?
 AUTOLYSE
Er Is Nooit Iets Gebeurd — (03-01-2015)

Soms wordt het me allemaal teveel. Dan is er zo'n bombardement aan meningen, geloven en overtuigingen van andere mensen dat ik de bijna onbedwingbare drang voel te reageren… omdat het simpelweg allemaal niet waar is… en dan ontstaat er een soort van "kortsluiting" dat zich uit in "boosheid" (ik kan even geen andere omschrijving bedenken).

Veel mensen maken het vaak te ingewikkeld omdat ze de basis waarheid van dit bestaan over het hoofd zien, en dat is:

"Er is nooit iets gebeurd."

Als je dit niet duidelijk voor ogen ziet, als je niet begrijpt wat dit werkelijk inhoudt, dan ben je dus niet in staat om een gefundeerde mening te hebben over dit schijnbare bestaan.

Er is nooit iets gebeurd! Het enige dat waar is, wat altijd waar is geweest en altijd waar zal zijn, is dat wat was voordat er het idee ontstond dat er iets is gebeurd. Maar er is niets gebeurd en er zal ook nooit iets gebeuren, dus dat wat er was voor dat domme idee is er nog steeds en is bovendien het enige dat is.

Dit, wat om ons heen schijnt te gebeuren en waarover we allemaal meningen hebben, en theorieën, en overtuigingen, is niet.

Het is NIET. PUNT! EINDE VERHAAL!

En op een of andere manier wil dit maar niet doordringen bij de meeste mensen. Zelfs mensen waarvan ik vermoed dat ze best wel heel erg "wakker" zijn, willen dit maar niet inzien. Ik zeg het nog één keer, neem het in je op, ga er mee naar bed en sta er 's ochtends mee op: ER IS NOOIT IETS GEBEURD!