SNIPS' VAULT:
INDEX
CONSPIRACY
NONDUALITEIT
SNIPS' AUTOLYSE
WEBLOG
SNIPPETS
SNIPS' WERELD
AUTOLYSE
IN DE ZANDBAK
FRITS SNIPS
DONEREN?

Pagina Verversen
VOOR NIEUWS EN MEER INFORMATIE! GA NAAR: WWW.SNIPS.NL

 AUTOLYSE
Waarheid En Oneindigheid — (20-08-2015)

Soms zijn er van die inzichten die bijna achteloos voorbijkomen, maar best van belang zijn. Bijvoorbeeld: Als waarheid bestaat (feit) en oneindig onveranderlijk hetzelfde is voor alles en iedereen (feit) dan is "verlichting" of "klaar zijn" slechts een ijkpunt. "Verlichting" of "Klaar zijn" is het moment waarop je inziet dat Waarheid bestaat en dat het oneindig onveranderlijk hetzelfde is voor alles en iedereen.

Vanaf dat punt, dat ijkpunt, moet je gaan inzien dat, als Waarheid oneindig is, jijzelf die Waarheid moet zijn (niet in deze vorm, niet als mens of lichaam, maar als dat wat alles is) en je nooit werkelijk "klaar" bent; want als Jij/Waarheid/Bewustzijn oneindig is, hoe kun jij dan eindigen en "klaar" zijn? No such thing!

Het ijkpunt is het begin, het punt van waaraf jij (als mens/lichaam/geest) niets meer hoeft te doen, omdat Jij/Waarheid/Bewustzijn altijd al controle had over wat er gebeurde, en bovendien tot in oneindigheid (wat tijdloos is) controle zal hebben.

Het leven dat je leidde, of misschien zelfs 'levens die je leidde', tot aan dat punt was slechts de voorbereiding die nodig was om werkelijk te zien wat is… en de lengte van die voorbereiding verschilt per mens/lichaam/geest. Jij/Waarheid/Bewustzijn is het enige dat weet wanneer een mens/lichaam/geest er klaar voor is.

Wakker worden is geen groepsproject. Jij/Waarheid/Bewustzijn bent/is het enige dat er is. Het is niet de bedoeling dat we het samen doen en tegelijk wakker worden, het is niet de bedoeling dat je wacht op de ander om het ook te begrijpen.

YOU! GO! NOW!