SNIPS' VAULT:
INDEX
CONSPIRACY
NONDUALITEIT
SNIPS' AUTOLYSE
WEBLOG
SNIPPETS
SNIPS' WERELD
AUTOLYSE
IN DE ZANDBAK
FRITS SNIPS
DONEREN?

Pagina Verversen
VOOR NIEUWS EN MEER INFORMATIE! GA NAAR: WWW.SNIPS.NL

 IN DE ZANDBAK
Brieven van de Gemeente Amsterdam — 010318

Het is alweer de derde maand van dit jaar en voor mijn gevoel is dat best wel snel gegaan. Vandaag was het weer vreselijk koud buiten, maar tijdens mijn dienst in ARTIS mocht ik in De Vlindertuin staan waar het gemiddeld 27 à 28 graden Celsius is.

Vlindertuin ArtisVoor mij was het dus een lekkere warme dag met idyllische vlinders fladderend rondom mijn hoofd en eigenlijk alleen maar aardige bezoekers. Een fijne speeldag in de zandbak, dus.

Nu geniet ik van een lekker glas bier, straks nog even wat avondeten maken en opeten en voor de rest zie ik wel wat er gebeurt.

Ik kreeg nog wel twee brieven van de gemeente Amsterdam. In de eerste stond dat ik, omdat ik langer dan drie jaar een laag (lees: absoluut minimum) inkomen heb, ik misschien een “individuele inkomenstoeslag” wil aanvragen ter ondersteuning — maar om heel eerlijk te zijn kom ik geen geld tekort.

Aangezien ik van nature superzuinig leef, heb ik, hoeveel of hoe weinig geld ik ook te besteden heb, eigenlijk altijd genoeg geld. Ik heb werkelijk geen toeslag nodig, dus laten ze dat geld maar voor iets anders nuttigs gebruiken.

De tweede brief was een uitnodiging om te stemmen voor de gemeenteraadsverkiezingen, maar daar doe ik niet aan mee. Stemmen moet je alleen doen als je het eens bent met het systeem waarvoor of waarin of waarmee je stemt. Als dat niet het geval is dan is het stemmen zinloos, omdat je geen enkel systeem kunt veranderen met gebruik van datzelfde systeem of vanuit datzelfde systeem.

Dit geldt overigens niet alleen voor verkiezingen, maar voor alles in de zandbak.