SNIPS' VAULT:
INDEX
CONSPIRACY
NONDUALITEIT
SNIPS' AUTOLYSE
WEBLOG
SNIPPETS
SNIPS' WERELD
AUTOLYSE
IN DE ZANDBAK
FRITS SNIPS
DONEREN?

Pagina Verversen
VOOR NIEUWS EN MEER INFORMATIE! GA NAAR: WWW.SNIPS.NL

 IN DE ZANDBAK
Geen Zin Meer — (060718)

Ik heb letterlijk geen zin meer in het gedoe, in het gedonder, in het leven, maar het irritante is dat het niet vanzelf stopt (nog niet, tenminste) en zelfmoord ook iets is waar ik geen zin in heb (de actie dan, het effect is geen probleem mits het zou slagen, maar daar is geen garantie op).  Meestal overleef ik het leven wel, maar te vaak gebeurt er teveel onzin en is er teveel gedoe en ik heb daar werkelijk geen zin meer in.

Op zich maakt het me niet uit wat er allemaal gebeurt en wat iedereen doet, maar ik wil er geen deel van zijn en mijn aanwezigheid of interactie is niet werkelijk noodzakelijk. Ik heb wel gezien wat ik wilde zien en gedaan wat ik wilde doen — hoewel ‘wilde zien’ en ‘wilde doen’ overdrijvingen zijn — en ik ben letterlijk wel klaar met dit dromen, deze rollercoaster, dit “pret”-park, dit gekkenhuis.

Ik heb het nooit geweldig gevonden en ik vind er nog steeds niet veel aan, dus het mag van mij wel ophouden nu. Ik ben er klaar mee… geen zin meer in.

I WANT FUCKING OUT!

Zo, dat moest er even uit. Nou deze dag maar weer overleven en wellicht, als het universum mij goed gezind is, dat ik morgen niet wakker word… problem solved!