SNIPS' VAULT:
INDEX
CONSPIRACY
NONDUALITEIT
SNIPS' AUTOLYSE
WEBLOG
SNIPPETS
SNIPS' WERELD
AUTOLYSE
IN DE ZANDBAK
FRITS SNIPS
DONEREN?

Pagina Verversen
VOOR NIEUWS EN MEER INFORMATIE! GA NAAR: WWW.SNIPS.NL

 CONSPIRACY
De Ingenieuze Samenzwering (1) — (24/3/09)

Ik probeer er uit te komen, omdat ik weet dat het niet klopt, maar het valt tegen om het duidelijk onder woorden te brengen. Allereerst maar eens even drie stellingen:
1: Ja, er is een samenzwering;
2: Ja, er zijn mensen die een Nieuwe Wereld Orde willen;
3: Nee, zoals we er nu mee omgaan zal er geen oplossing komen.
Zo, ik heb gezegd.

Maar wat bedoel ik? Ik bedoel dat de onderzoekers die zich richten op elk afzonderlijk onderdeeltje de plank misslaan en nooit zo ver zullen komen dat het plan voor een Nieuwe Wereld Orde zal instorten. Dat "ons voortdurend richten op een deel van de samenzwering", of dat nou mindkontroll of 9-11 is, ufo's of geheime genootschappen zijn, is slechts een deel van de samenzwering. Dat de mensen die een glimp opvangen van de bezigheden van de Elite zo in de war worden gebracht dat ze steeds meer en meer "samenzwerinkjes" gaan zien waardoor ze echt niet meer weten waar ze het moeten zoeken (wat EQgen denk ik is overkomen), is een onderdeel van het plan. En al die kleine samenzwerinkjes zijn stuk voor stuk waar en beïnvloeden ons leven op dagelijkse basis, maar het is pas wanneer we ons richten op het geheel, de kluwen van alle samenzweringen bij elkaar, dat we tot iets kunt komen.

Als je alles samenvoegt en een stap terug neemt en probeert er zo emotieloos mogelijk naar te kijken, dan ga je zien wat de werkelijke samenzwering is, en vooral, hoe ingenieus deze in elkaar steekt. En misschien, heel misschien, zul je dan zien wat je werkelijk kunt doen om de samenzwering tegen te gaan, om de Nieuwe Wereld Orde te stoppen, om de wereld te laten zien wat de Elite werkelijk is. Ik heb het over JIJ die dat kan zien, niet wij met z'n allen, JIJ alleen.

Ik weet dat de verkrijgbare informatie overdonderend is, er is zoveel gaande. Het ene moment ben je nog lekker aan het "spelen" met de vrijmetselarij, en voor je het weet zit je met Reptilianen die kleine kinderen opeten, MK-Ultra, MindKontroll, ge-microchipte populatie, Bilderberggroep, geheime genootschappen, Skull und Bones... noem maar op. Zo ontzettend veel, en dat is precies de bedoeling.

Als je logisch nadenkt, dan moet je inzien dat het te veel is. Zo'n grote machinatie met zoveel vertakkingen en tentakels, kan onmogelijk werken, en dat doet het ook niet. Wat werkt is de top die al die vertakkingen en tentakels verzint voor ons, zodat we ons daarmee bezighouden in plaats van met die top. Het is een klassiek geval van twee dingen: ten eerste "brood en spelen" en ten tweede "verdeel en heers".

"Brood en spelen" houdt in dat je de mensen wat te doen geeft. Het leven op zich is een verslaving (dit hoef je niet te geloven, maar de enige reden waarom een mens leeft is omdat hij verslaafd is aan dat leven) en als je een mens iets te doen geeft dat zijn interesse heeft, dan zal hij zich daar volledig op storten. Conspiracy onderzoekers zijn verslaafd aan informatie, dus hoe meer informatie je ze geeft, hoe minder ze de tijd hebben om het te verwerken en tot iets te komen. Er is geen tijd om even een stap terug te doen en te zien wat er nu eigenlijk voor je op tafel ligt.

De tweede, "verdeel en heers", lijkt me duidelijk. Je creëert voor iedere geloofsstroming andere informatie, waardoor je de onderzoekers binnen het conspiracy wereldje van meningen laat verschillen. Binnen het conspiracy wereldje zijn er verschillende stromingen en als je die tegen elkaar opzet, er voor zorgt dat er ruzie komt, dan is dat wereldje prima te beheersen. En dat is wat er gaande is, het conspiracy wereldje wordt volledig beheerst door de Illuminati; en de onderzoekers die denken dat ze de Illuminati onderzoeken zijn alleen maar bezig met bezigheidstherapie dat ontwikkeld is door diezelfde Illuminati — een paar uitzonderingen daargelaten.

Voor wie denkt dat dit niet zo is, de volgende vraag: wie brengt die informatie naar buiten? Denk je werkelijk dat als de Illuminati al meer dan 4000 jaar de bevolking onder controle houdt, vanaf Soemerië en Mesopetamië, dat zij de informatie stroom dan niet tot in het uiterste onder controle hebben? De Illuminati hebben het conspiracy wereldje gecreëerd, zij zijn degene die de touwtjes in handen hebben en beslissen welke informatie er naar buiten gebracht gaat worden. De conspiracy onderzoekers zijn marionetten die zich daar niet bewust van zijn — een paar uitzonderingen daargelaten.

Het punt is, hoe meer we ons richten op de afzonderlijke onderdelen van de samenzwering, hoe minder we het geheel zien; hierdoor zien we volledig over het hoofd hoe wij als individuen worden gemanipuleerd, ook de onderzoekers die denken dat ze de manipulatie doorzien. Zeker als we maar steeds van onderwerp naar onderwerp springen; eerst "global warming" en toen de 11 september aanslagen (met de Madrid en Londen aanslagen daaropvolgend) waardoor er zelfs een hele "movement" werd opgericht die volledig gecontroleerd wordt door de Illuminati, en nu is het de georganiseerde en geïmplementeerde "financiële crisis". Allemaal fopeenden om ons bezig te houden, allemaal, stuk voor stuk, fopeenden.

Ik ga proberen in een aantal artikelen te laten zien wat de werkelijke samenzwering is, die ingenieuze samenzwering, en ik hoop onder woorden te kunnen brengen wat jij er aan kan doen. Niet "wij", maar jij alleen. Het gaat namelijk niet om wij met z'n allen tegen zij die onderdrukken, het gaat om jij die onderdrukt wordt en jij die zich moet bevrijden. Dat kan alleen jij doen, jij bent die ene, zoals ze in The Matrix zeggen: "you are the one, so go and find Nemo" (of is dat weer een andere film?).

Maar serieus...

Jij en al die Jij-en kunnen iets veranderen zolang je maar niet wilt gaan organiseren; wij met z'n allen "georganiseerd" kunnen nog geen deuk in een pakje boter slaan. Zij, de Illuminati, willen juist dat we ons organiseren, hoe vreemd dat ook mag klinken. Wat ik ga proberen, is duidelijk maken wat de samenzwering werkelijk is en wat JIJ kan doen... als je wilt, natuurlijk... ik kan niemand dwingen. En ik hoop te eindigen met een positief bericht, zo van, komt allemaal goed... of zo.


Alle delen:
De Ingenieuze Samenzwering (deel 1)
De Ingenieuze Samenzwering (deel 2)
De Ingenieuze Samenzwering (deel 3)