HOME   INHOUD   NIEUWS   ARCHIEF   |  CONTACT  |   AUTOLYSE   WEBLOG   FORUM   FACEBOOK

nieuws
Nieuws
laatst toegevoegd nieuws oud nieuws
Het laatste nieuws het eerst en het eerste nieuws het laatst. Zie hier wat er het laatst is toegvoegd aan de website, of er een nieuwe blog is geschreven en wat er voor belangrijks is gebeurt in het 'Leven van Snips.'

laatst toegevoegd nieuws oud nieuws naar boven
OKTOBER 2017            [PAGINA VERVERSEN]

LAATST TOEGEVOEGD:laatst toegevoegd nieuws oud nieuws naar boven
NIEUWS:                         [PAGINA VERVERSEN]

weblog13-10-2017:

Nieuwe Blog Op "Autolyse":

Voortdurende Autolyse

"Hoewel het niet uit te leggen is, ga ik toch maar weer eens een poging wagen om het op virtueel papier te zetten. Ik merk, hoewel er vrijwel geen identificatie meer is met het lichaam ‘Frits’, het ‘niet meer identificeren’ (ook wel het ‘ontwaakt zijn’ genoemd, of het foutieve ‘verlicht zijn’) nog niet bestendig genoeg is en er nog steeds autolyse nodig is… en dit is dat."
weblog09-10-2017:

Nieuwe Blog Op "Autolyse":

De Virtuele Scheiding Tussen Mij En Frits

"Aangezien het niet mogelijk is om onder woorden te brengen wat ‘ontwaken’ (soms verward met ‘verlichting’) werkelijk is, blijft er alleen de mogelijke mogelijkheid over dat ik aan de hand van mijzelf ga laten zien hoe het is om ‘ontwaakt’ te zijn."
weblog04-10-2017:

Nieuwe Blog Op "Autolyse":

Waarom Wakker Worden? (4)

"Een aantal jaren geleden (eind 2014 – begin 2015), heb ik een drieluik geschreven met de titel ‘Waarom Wakker Worden?’ (deel 1, deel 2, deel 3). Ik heb ze niet herlezen, maar ik vermoed dat ik er sinds kort anders naar kijk; dus dit wordt wellicht een ‘vergeet alles wat ik hiervoor heb gezegd over de noodzaak van wakker worden’-verhaal."


Voor iedereen die wil ontwaken uit de droomstaat:

Autolyse.nl is geen spirituele website. De website is ontwikkeld voor mensen die willen ontwaken uit de droomstaat, hij is niet ontwikkeld om hen nog dieper in slaap te wiegen zodat zij zich ten onrechte gelukkig kunnen voelen in een nog hardnekkiger droom.
Autolyse Weblog

autolyse forum

Autolyse Facebook