HOME
INHOUD
NIEUWS
CONTACT
DONATIE

TEKST ARCHIEF

BLOG: SNIPS'
AUTOLYSE


BLOG: IN DE
ZANDBAK

WEBSITES
VIDEO'S
MUZIEK

GRATIS
E-BOEKEN


PAGINA
VERVERSEN

Externe Sites
Autolyse.nl
Snips' Autolyse
In De Zandbak
Forum
Facebook
You Tube

nieuws

Frits SpoelstraHet laatste nieuws het eerst en het eerste nieuws het laatst. Voor al het oude vergane nieuws dat eigenlijk geen nieuws meer is, ga je naar Het Nieuws Archief.

Het is van belang om geregeld de pagina's te verversen (klik hier op "pagina verversen" of rechts in het menulink).

1. Laatst Toegevoegd
2. Laatste NieuwsMAART 2018LAATST TOEGEVOEGD:Nieuw: In De Zandbak

In De Zandbak

Een persoonlijke beleving en beschrijving van hoe het is om te leven in een wereld wanneer er geen wereld is, of anders gezegd, hoe een menselijk volwassene het leven ervaart in een wereld vol menselijke kinderen.

In principe wordt er elke dag een tekst geschreven, dus als het je interesseert, kom dan geregeld even spelen "In De Zandbak".
Aanrader: Paul Hedderman Video'sPAUL HEDDERMAN YOUTUBE PAGENIEUWS VERVERSEN              NIEUWS MAART 2018:              NIEUWS VERVERSENweblog19-03-2018:

Nieuw Artikel:

In De Zandbak: Maandag 190318

"Om de zoveel tijd stort mijn lichaam in. Niet echt heel vreselijk qua ziek zijn, maar meer dat alle energie er uit is en dat levert vaak een ‘zwaar hoofd’ op en heel veel moeheid. Op zo’n moment moet ik, als het mogelijk is, gewoon in bed gaan liggen en gaan slapen — wat dan vaak best wel vroeg is, zoals gisteren toen ik om kwart over negen al in bed lag. In veel gevallen slaap ik dan minimaal het klokje rond."
weblog16-03-2018:

Nieuw Artikel:

In De Zandbak: Vrijdag 160318

Een artikel over dat wat mij momenteel het meest bezighoudt: De Holocaust. Over wat waar is wat niet, wat altijd mijn drijfveer is. Het is iets wat niet werkelijk op één van mijn weblogs thuishoort, maar ik heb hem op "In De Zandbak" geplaatst omdat het iets is wat ik doe in die zandbak.

Het is een artikel dat geschreven moest worden, door mij en voor mij.
weblog14-03-2018:

Nieuwe Blog Op "Snips' Autolyse":

Het Gebeuren

"Binnen Nondualisme, Advaita en zeker ook New Age kringen wordt beweerd dat alles gebeurt zoals het gebeurt, vanwaaruit de gevolgtrekking ontstaat dat er geen vrije wil bestaat en dat wij niets kunnen doen. Vanuit de redenatie dat alles gebeurt zoals het gebeurt is de gevolgtrekking logisch, alleen klopt de redenatie niet, waardoor de gevolgtrekking ongegrond is; met andere woorden, FOUT!"
weblog12-03-2018:

Nieuwe Blog Op "Snips' Autolyse":

Het Bordspel

"Stel, we zijn met vrienden en/of familie een bordspel aan het spelen. Voor de duur van dat spel doen we alsof we onze pion op het bordspel zijn. We kunnen winnen of verliezen, we kunnen in de gevangenis terecht komen of failliet gaan, we kunnen het hele spel in leven blijven maar ook halverwege doodgaan (al naar gelang het spel dat we spelen)."
weblog05-03-2018:

Nieuwe Blog Op "Snips' Autolyse":

Wat Te Doen?

"Stel, je gelooft een zoeker te zijn — en als je mij volgt en leest is de kans groot dat je een zoeker bent — en je bent op zoek naar spirituele verlichting-bevrijding-ontwaking — en opnieuw, als je mij volgt en leest is de kans groot dat je zoiets zoekt. Wat moet je dan doen?"


Voor iedereen die wil ontwaken uit de droomstaat:

Autolyse.nl is geen spirituele website. De website is ontwikkeld voor mensen die willen ontwaken uit de droomstaat, hij is niet ontwikkeld om hen nog dieper in slaap te wiegen zodat zij zich ten onrechte gelukkig kunnen voelen in een nog hardnekkiger droom.
Autolyse Weblog

autolyse forum

Autolyse Facebook

autolyse you tube