HOME    INHOUD    NIEUWS    ARCHIEF  |  CONTACT  |  AUTOLYSE    WEBLOG    YOU TUBE

nieuws
Nieuws
Het laatste nieuws het eerst en het eerste nieuws het laatst. Zie hier wat er het laatst is toegvoegd aan de website, of er een nieuwe blog is geschreven en wat er voor belangrijks is gebeurt in het 'Leven van Snips.'


Mei 2017              [PAGINA VERVERSEN]
Laatst toegevoegd aan de website:


weblog24-05-2017:

Nieuwe Blog Op "Autolyse"

"Gisteren kreeg ik een ‘probleem’ voorgeschoteld dat om een ‘beslissing’ vroeg. Ik ga niet in op details, want dat is persoonlijk en ik weet niet wie er allemaal meeleest. Het punt is dat ik in eerste instantie merkte dat Ego de situatie overnam en een ‘beslissing’ wilde nemen vanuit het oogpunt van verzet, zekerheid voor een mogelijke toekomst en zelfs hebzucht. Niets menselijks is Ego vreemd."
weblog20-05-2017:

Nieuwe Blog Op "Autolyse"

"Op Facebook, waar ik vaak mijn korte berichten plaats op het moment dat ze bij ‘mij’ binnenkomen, schreef ik: “Ik heb geen wensen en verwachtingen meer, ik wil niets en zie geen doelen om te bereiken. Daarom hoef ik mijn leven niet te leven, maar leeft het leven mij. Een rivier maakt zich ook niet druk om de stenen in de bedding of de obstakels die het tegenkomt.”"
weblog10-05-2017:

Nieuwe Blog Op "Autolyse"

"Na het schrijven van de blog “Paradoxen” stortte mijn/dit lichaam compleet in, en ik hallucineer me dat de twee zaken met elkaar te maken hebben. In die blog “Paradoxen” heb ik opnieuw vastgesteld dat niets bestaat en mijn vermoeden (gezien de extreme reactie van mijn/dit lichaam) is dat dit op dat moment op een nog diepere cellulair niveau dan voorheen ‘gerealiseerd’ werd, waardoor Ego (dat wat dit lichaam doet denken een “ik” te zijn) gedwongen werd om mijn/de aandacht op een extreme manier op mijn/dit lichaam te richten."
weblog06-05-2017:

Nieuwe Blog Op "Autolyse"

"Het is mijn ervaring, hier nu in dit, dat je niet kunt ontwaken uit de droomstaat zonder dat je in staat bent te spelen met paradoxen. Hiermee bedoel ik dat je bereid moet zijn om de mogelijkheid te accepteren dat alles een paradox is en dat elke paradox geen paradox is, wat op zichzelf al een paradox is en dus geen paradox is."


Voor iedereen die wil ontwaken uit de droomstaat:

Autolyse.nl is geen spirituele website. De website is ontwikkeld voor mensen die willen ontwaken uit de droomstaat, hij is niet ontwikkeld om hen nog dieper in slaap te wiegen zodat zij zich ten onrechte gelukkig kunnen voelen in een nog hardnekkiger droom.
Autolyse Weblog

Autolyse Videolyse

Autolyse You Tube