HOME   INHOUD   NIEUWS   CONTACT    |    AUTOLYSE   WEBLOG   FORUM   FACEBOOK   YOU TUBE

nieuwse-boek
Nieuws
laatst toegevoegd nieuws oud nieuws
Het laatste nieuws het eerst en het eerste nieuws het laatst. Zie hier wat er het laatst is toegvoegd aan de website, of er een nieuwe blog is geschreven en wat er voor belangrijks is gebeurt in het 'Leven van Snips.'

laatst toegevoegd nieuws oud nieuws naar boven
DECEMBER 2017            [PAGINA VERVERSEN]

LAATST TOEGEVOEGD:laatst toegevoegd nieuws oud nieuws naar boven
NIEUWS:                         [PAGINA VERVERSEN]

weblog11-12-2017:

Nieuwe Blog Op "Autolyse":

Spirituele Stromingen En Methoden

"Elke spirituele stroming of methode die je iets belooft wat je schijnbaar mist of zoekt is ontwikkeld IN de droomstaat DOOR droomstaat personages en is bedoeld om je vast te houden IN de droomstaat."
weblog06-12-2017:

Nieuwe Blog Op "Autolyse":

Ben Ik Depressief Of Is Er Depressiviteit?

"Als ik ‘normaal’ zou zijn, dan zou ‘Ik ben depressief’ voor mij een normale uitspraak kunnen zijn. Ik gebruik dat ook wel wanneer het ter sprake komt, omdat er anders geen mogelijkheid tot converseren bestaat, maar voor mijzelf ben ik niet depressief, maar is er depressiviteit."
weblog03-12-2017:

Nieuwe Blog Op "Autolyse":

Waarom De Zoektocht Zo Moeilijk Lijkt

"Een probleem dat het succes van een spirituele zoektocht tegenwerkt is de neiging om het ingewikkelder te maken dan het in alle eerlijkheid is. Hier kom je natuurlijk pas achter wanneer je er klaar mee bent, want tot die tijd kan niemand het je aan je verstand peuteren dat het echt niet zo heel erg ingewikkeld is. Ik ga het toch proberen."


Voor iedereen die wil ontwaken uit de droomstaat:

Autolyse.nl is geen spirituele website. De website is ontwikkeld voor mensen die willen ontwaken uit de droomstaat, hij is niet ontwikkeld om hen nog dieper in slaap te wiegen zodat zij zich ten onrechte gelukkig kunnen voelen in een nog hardnekkiger droom.
Autolyse Weblog

autolyse forum

Autolyse Facebook

autolyse you tube