START
WELKOM
INHOUD
NIEUWS WEBSITES
CONTACT
DONATIE

TEKST ARCHIEF

BLOGS:
IN DE ZANDBAK
SNIPS'
AUTOLYSE


MEDIA: STREETLIFE
FOTO'S

E-BOEKEN
VIDEO'S
MUZIEK

FACEBOOK

PAGINA
VERVERSEN

nieuws

Frits SpoelstraHet laatste nieuws het eerst en het eerste nieuws het laatst. Voor al het oude vergane nieuws dat eigenlijk geen nieuws meer is, ga je naar Het Nieuws Archief.

Het is van belang om geregeld de pagina's te verversen (klik hier op "pagina verversen" of rechts in het menulink).

Nieuw op de Site Laatste NieuwsJULI 2018NIEUW OP DE SITE (Top 5):
  1. Droomstaat-patronen — In: In De Zandbak
  2. Foto's van Driehoog — In: Streetlife (foto blog)
  3. Nog Een Laag — In: In De Zandbak
  4. Wat Is Dit? — In: In De Zandbak
  5. Geen Zin Meer — In: In De ZandbakstreetlifeNieuw: STREETLIFE — Foto Blog

Begonnen als af en toe spontaan een foto nemen vanaf drie hoog, omdat er altijd wel iets gebeurt bij mij in de straat, is het nu een gewoonte geworden om mijn camera bij me te dragen wanneer ik even "uit raam hang" voor een relatieve "frisse neus". Bijna elke dag een of meerdere nieuwe foto's, dus check de pagina geregeld; dat wil zeggen, als je het tenminste leuk vindt.
Aanrader: Paul Hedderman Video'sPAUL HEDDERMAN YOUTUBE PAGENIEUWS VERVERSEN              NIEUWS JULI 2018:              NIEUWS VERVERSENweblog18-07-2018:

Nieuw Artikel:

In De Zandbak: Droomstaat-patronen

"Jed McKenna heeft het vaak over patronen (patterns) die hij moeiteloos aanvoelt waardoor hij moeiteloos kan navigeren door dit droomleven in deze droomstaat. Ikzelf zag die patronen niet of voelde ze niet aan, waardoor ik geen idee had wat McKenna er mee bedoelde. Nu begrijp ik dat het aanvoelen van patronen (of liever gezegd, droomstaat-patronen) en het daarop navigeren niet iets is wat je zo maar kunt doen."
weblog09-07-2018:

Nieuw Artikel:

In De Zandbak: Nog Een Laag

"Er is duidelijk nog een laag aanwezig dat hardhandig verwijderd moet worden. Blijkbaar is er nog een binding met het idee “geld” en de overtuiging dat ik als dit lichaam daar afhankelijk van ben. Ik voel dat het lichaam zich bedreigt voelt door de kans dat het straks minder zal hebben of misschien zelfs helemaal niets zal hebben."
weblog07-07-2018:

Nieuw Artikel:

In De Zandbak: Wat Is Dit?

"Ik bevind mij  momenteel in een situatie waarin iemand met een bepaalde vorm van macht — dat wil zeggen, hij heeft dankzij zijn baan, het uniform dat hij draagt, de macht gekregen om de levens van anderen mensen te beïnvloeden — gelooft dat ik iets heb gedaan wat ik niet heb gedaan."
Klik hier voor het nieuws van Juni 2018

Klik hier voor de Oud Nieuws IndexVoor iedereen die wil ontwaken uit de droomstaat:

Autolyse.nl is geen spirituele website. De website is ontwikkeld voor mensen die willen ontwaken uit de droomstaat, hij is niet ontwikkeld om hen nog dieper in slaap te wiegen zodat zij zich ten onrechte gelukkig kunnen voelen in een nog hardnekkiger droom.
Autolyse Weblog

Autolyse Weblog

Autolyse Facebook