START WELKOM INHOUD NIEUWS WEBSITES CONTACT DONEREN

TEKSTEN:
ARCHIEF INDEX

BLOGS:
IN DE ZANDBAK
SNIPS' AUTOLYSE

CURSUS:
AUTOLYSE
MEDIA: STREETLIFE PICS
STREETLIFE VIDS
E-BOEKEN
AUTOLYSE VIDS
MUZIEK

NIEUWS ARCHIEF
FACEBOOK

VERVERSEN
 NIEUWS
Frits SpoelstraHet laatste nieuws het eerst en het eerste nieuws het laatst. Voor al het oude vergane nieuws dat eigenlijk geen nieuws meer is, ga je naar Het Nieuws Archief.

NIEUW!
VOOR CONTACT OF EEN VRAAG:
AUTOLYSE.NL / SNIPS.NL
FACEBOOK MESSENGER


Het is van belang om geregeld de pagina's te verversen (klik hier op "pagina verversen" of rechts in het menulink).

Nieuw Nieuws Tips

“Als dit het dromen van een droom is, dan is alles hier niet alleen niet waar, het is ook nooit gebeurd en er is nog nooit iemand hier geweest… dus hoezo gaat er hier ooit iemand wakker worden of verlicht zijn?

Dit hier nu is het dromen van een droom. Er is geen dromer, want er is geen vorm, en het gedroomde heeft nooit plaatsgevonden omdat het dromen is, noch hebben gedroomde objecten ooit bestaan. Alles waarvan jij denkt of waarin je gelooft dat het verwijst naar jou als object in dit hier nu, is niet zo.”


Meer Quotes? Klik Hier!


ALS JE ME WILT STEUNEN EN AL EEN PAYPALL ACCOUNT HEBT,
KLIK DAN HIER OM OP EEN SIMPELE MANIER GELD TE DONEREN

Op zoek naar E-Boeken van Frits Spoelstra? Klik hier!

StartPagina van Snips: Een lijst van alle websites van Frits SpoelstraNieuw Nieuws Tips

JUNI 2019

Ververs NU EERST deze pagina voor het meest actuele nieuws!

  NIEUW (Top 5):
  1. Nieuwe Quotes! — In: Facebook Quotes
  2. Foto's van Driehoog — In: Streetlife (foto blog)
  3. Vergeving — In: In De Zandbak
  4. Er Is Geen Vorm — In: In De Zandbak
  5. Goede Morgen — In: In De Zandbak

♦ NIEUWE PAGINA OP SNIPS.NL ⇒ FACEBOOK QUOTES! ♦Nieuw Nieuws Tips
   TIPS:
Eén van zijn beste 'talks,' neem de tijd en luister:Nieuw Nieuws Tips

 LAATSTE NIEUWS JUNI 2019

Ververs NU EERST deze pagina voor het meest actuele nieuws!weblog 29-06-2019: Nieuw Artikel

In De Zandbak: Vergeving

"Uiteindelijk is elke stem die je hoort de stem van de ego-denkgeest. Een hogere macht of de Heilige Geest of God of wat dan ook dat je zou kunnen leiden naar ontwaken gaat je niet vertellen wat je moet doen. Vergeving is stil en doet in alle rust niets, zoals in Een Cursus in Wonderen staat. Het wacht rustig af tot je er klaar voor bent en zijn stille leiding kunt aanvaarden."
weblog 22-06-2019: Nieuw Artikel

In De Zandbak: Er Is Geen Vorm

"Een groot probleem, misschien wel het grootste probleem, is dat we alles ervaren als- en vertalen naar vorm. Wanneer iemand je vertelt dat je alles moet loslaten en moet laten gaan, zie je in gedachten meteen jezelf als lichaam en jij moet dan van alles — veelal vormen — buiten jezelf afstoten. Dat is niet de boodschap, want jij bent niet dat lichaam en dat wat je moet loslaten of moet laten gaan bevindt zich niet buiten jou — en bovendien is ‘afstoten’ iets anders dan loslaten en laten gaan."
weblog 16-06-2019: Nieuw Artikel

In De Zandbak: Goede Morgen

"Ik werd vanochtend wakker met het idee ‘fuck, het is zondag… ik heb helemaal geen zin.’ Ik ben geen liefhebber van zondagen, daar heb ik al last van sinds mijn jeugd. Maar, waar ik anders vaak wegzink in een groeiend kut humeur, kwam er deze keer meteen de gedachte achteraan dat het natuurlijk niet echt ‘zondag’ is en dat of ik er nou wel of geen zin in heb niets verandert aan die schijnbare ‘zondag’ of wat er wel of niet gebeurt."
weblog 07-06-2019: Nieuw Artikel

In De Zandbak: Voor Nu

"Stel dat dit de laatste dag is dat ik hier zal zijn en dit het laatste is wat ik ooit zal schrijven, wat zou ik dan nog willen delen? Om te beginnen zou ik een aantal illusies willen wegnemen. Ik zou iedereen die het wil weten laten weten dat er niet zoiets als spirituele verlichting bestaat en dat er zelfs niet zoiets bestaat als ontwaken uit de Droomstaat."
Klik hier voor het nieuws van Mei 2019

Klik hier voor Het Nieuws ArchiefVoor iedereen die wil ontwaken uit de droomstaat:

Autolyse.nl is geen spirituele website. De website is ontwikkeld voor mensen die willen ontwaken uit de droomstaat, hij is niet ontwikkeld om hen nog dieper in slaap te wiegen zodat zij zich ten onrechte gelukkig kunnen voelen in een nog hardnekkiger droom.
droomstaat-autolyse

Autolyse Weblog

Autolyse Weblog

Autolyse Facebook