HOME    INHOUD    NIEUWS    ARCHIEF  |  CONTACT  |  AUTOLYSE    WEBLOG    YOU TUBE

nieuws
Nieuws
Het laatste nieuws het eerst en het eerste nieuws het laatst. Zie hier wat er het laatst is toegvoegd aan de website, of er een nieuwe blog is geschreven en wat er voor belangrijks is gebeurt in het 'Leven van Snips.'


Juni 2017              [PAGINA VERVERSEN]

Laatst toegevoegd aan Snips.nl:weblog27-06-2017:

Nieuwe Blog Op "Autolyse":

Cirkelredenering

"Het is een cirkelredenering die onzinnig lijkt vanuit de ego-dr00mstaat maar compleet vanzelfsprekend vanuit “het verlichte perspectief” (wanneer je ontwaakt bent uit de Droomstaat). Als je ontwaakt bent is het ego weggevallen, maar het is ego dat beweert te willen ontwaken en ego wil niet echt ontwaken en zal er dus alles aan doen om je te laten geloven dat je wilt ontwaken terwijl dat niet zo is."26-06-2017:

Afspeellijst You Tube van SNIPS! - What it is?:

weblog19-06-2017:

Nieuwe Blog Op "Autolyse":

Vraag en Antwoord

"Ontwaken uit de Droomstaat is het realiseren dat het schijnbare feit van het leven op aarde als losstaande entiteit, te midden van miljarden en miljarden andere losstaande entiteiten, niet waar is."
weblog17-06-2017:

Nieuwe Blog Op "Autolyse":

Persoonlijke Noot #15

"Het belangrijkste effect van ontwaken uit de Droomstaat, is, in mijn geval, het wegvallen van interesse in bezigheden, zaken en dingen die ik ooit werkelijk belangrijk vond of waarvan ik dacht dat ze belangrijk waren. Hierdoor ontstaat er een soort van schizofrene situatie."
weblog14-06-2017:

Nieuwe Blog Op "Autolyse":

Waarom 'HET' Niet Werkt

"Met ‘HET’ doel ik op de ‘spirituele zoektocht naar verlichting, bevrijding en eeuwigdurend geluk’ en ‘waarom het niet werkt’ is heel simpel: omdat het de bedoeling is dat het niet werkt."
weblog07-06-2017:

Nieuwe Blog Op "Autolyse":

Twee Simpele Inzichten

"Twee “inzichten” die in mijn ogen van belang zijn om genoeg afstand te kunnen nemen van de Droomstaat, zodat je kunt kijken naar wat IS in plaats van wat NIET IS en kunt ontwaken uit de Droomstaat, zijn extreem simpel en tegelijkertijd extreem verwoestend."
weblog05-06-2017:

Nieuwe Blog Op "Autolyse":

Nooit Om De Reden Die Ik Denk

"Gisteravond kwam een buurvrouw bij mij aanbellen met de mededeling dat ze last heeft van de muziek die ik draaide. Dat kan, natuurlijk, ze woont in de portiek naast me en onze woningen grenzen aan elkaar; maar niets in deze duale wereld is zo simpel."
weblog04-06-2017:

Nieuwe Blog Op "Autolyse":

Onzin, Bullshit en Poppycock

"Het woord “verlichting” is een term waar ik eigenlijk niet meer omheen kan — and God all freaking mighty, how I tried! — aangezien het zit ingebed in moderne spiritualiteit en inmiddels synoniem is met ‘ontwaking uit de Droomstaat’ en ‘bevrijding van de zelf’."


Voor iedereen die wil ontwaken uit de droomstaat:

Autolyse.nl is geen spirituele website. De website is ontwikkeld voor mensen die willen ontwaken uit de droomstaat, hij is niet ontwikkeld om hen nog dieper in slaap te wiegen zodat zij zich ten onrechte gelukkig kunnen voelen in een nog hardnekkiger droom.
Autolyse Weblog

Autolyse Videolyse

Autolyse You Tube